UANTUM OELLARUS

Click here to edit title

Click here to edit subtitle

BLI EN QUANTER

BLI EN QUANTER

Opptak hos oss er ikke før til Høsten 

Send en uforpliktende mail på [email protected] eller ring/meld på 94815055 om du lurer på noe eller ønsker å bli med!! Dersom du gjør det, så kan vi sende deg en påminnelse etter jul når det nærmer seg opptak :)

Quantum har opptak tirsdager kl. 19:00, etter avtale. Dette er en aften hvor interesserte får muligheten til å bli kjent med oss, og vi med deg. Det vil under studiestart alltid være mulighet for å komme innom Aabenbar, som er korets egen bar. Som navnet tilsier, en bar som alltid er åpen. Vi holder til på Stiften, Gimlemoen 20.

Quantum er mer enn et mannskor. Vi er en kameratgjeng som ofte møtes utover sangøvelser og sangoppdrag. Det legges vekt på det sosiale og det arrangeres en rekke tilstelninger i løpet av året. Blant annet drar vi hvert år til Christiansand Bryggeris kjeller hvor tappekranene er på rette siden av baren (vår side). I tillegg avholdes Oellarisque Lequer som er Quantums svar på Olympiske Leker og mye mer til. Vi kan med andre ord love deg en studenttilværelse utenom det vanlige.

Vi har sangøvelse på tirsdager kl. 19:00 og vi er ikke fremmed for å leske strupen både før, under og etter øvelse. Rent sangmessig holder vi et nivå under sølvguttene, men godt over britiske fotballsupportere.

 Er du en sjarmør i din beste alder med glimt i øyet som er glad i piker, vin og sang? I så fall er Quantum et sted for deg! Dersom du lurer på noe må du bare ta kontakt med Egil (Capitano) på tlf. 948 15 055 eller email [email protected]

 I Quantum knyttes vennskapsbånd for livet og du er etter endt tid som aktiv Quanter alltid velkommen tilbake på våre arrangementer!

QUANTUM

GALLERIER

ANNET